Blue Print LIVE

Please be advised that Ferdinand Bilstein UK Ltd are no longer the UK distributor for the G-scan Diagnostic Tool.

The new UK distributor is Hickleys Ltd.

Please contact them directly for any warranty repairs or software updates.

To contact Hickleys Ltd please either; call 01823 328 531, email sales@hickleys.com or visit their website www.hickleys.com

Important information: Blue Print LIVE alternative

For many years, Blue Print LIVE has been one of the most sophisticated web-catalogues in the automotive aftermarket and since 2012 Blue Print has been part of the bilstein group, one of the world’s leading specialists in the independent aftermarket offering repair solutions for all popular makes of cars and commercial vehicles.

In order to provide a state-of-the-art catalogue system combining all bilstein group brands and products, partsfinder has been created. The new online parts search engine from bilstein group covers the complete passenger car range from febi, SWAG and Blue Print.

The bilstein group partsfinder is live and available to you now!

We therefore invite you to create an account for partsfinder and see for yourself what the new search engine can do!

The benefits at a glance:

 • Simple direct search – a description of the spare part suffices
 • Different search options: reach your goal in a maximum of three clicks
 • febi, SWAG and Blue Print: 45,000 references in one system
 • Detailed product information including Images, Safety Data Sheets, Tech Bulletins & Videos
 • All result lists can be printed
 • Exclusive additional functions for registered users such as creating and saving your own “car parc” of the most popular vehicles for you
 • Available in more than 20 languages

If you have any questions, please do not hesitate to contact your bilstein group Sales representative or write an e-mail to: partsfinder@bilsteingroup.com

Kliko në screenshots më poshtë për të zgjeruar:
Mirë se vini në Blue Print LIVE

Blue Print LIVE është një katalogi persosur online, sistem per porosija dhe reference teknike, e cila ofron qasje detaje në gamen e Blue Print e cila ka mbi 22.000 pjesë kembimi.

Më parë Blue LIVE Print ishte thjesht një biznes të sistemit të biznesit, por katalogun e saj, si dhe / VRM lookup objektit-regjistrimin dhe VIN tani të gjithë janë në dispozicion për FALAS.

Karakteristikat e Blue Print LIVE

 • Të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur katalogun online - në dispozicion 24 orë në ditë
 • Regjistrimi, VIN / VRM lookup objektit, duke përfshirë importet 'Grey' *
 • funksion gjithëpërfshirës dhe i saktë ndër pjesët e referencës kërko
 • informacion katalog Blue Print përditësuar çdo 10 minuta
 • 20.000 imazhe të produktit duke përfshirë Hi-Res image viewer
 • dimensionet e produktit & amp; Specifikimet
 • buletine teknike në të klikoni butonin
 • buletine të reja produkt
 • kërkesë Produkt i Ri

  * 'Grey' lookup import në dispozicion vetëm në Britani të Madhe

  Funksionaliteti I zmadhuar - ekskluzive për klientët Blue llogari Print:

  • çmim kohë reale dhe disponueshmërinë
  • urdhërimin Online
  • Garancion I produktit, kthehet menaxhimit proces
  • Mbështetje Marketing

   Për të fituar qasje të menjëhershme për Blue LIVE Shtyp! thjesht klikoni 'Regjistrohuni TANI' *

   Aplikacionet e biznesit për Blue LIVE të cilat kërkojnë më shumë se akses katalog do të verifikohen manualisht brenda 24 orëve.